Acasa

Da ! Se pot face schimbari mici cu efecte mari…la orice varsta cu conditia sa iti doresti acest lucru. ThetaHealing permite oricarei persoane care are o credinta pura in Energia Creatoare a Tot Ceea Ce Exista sa se bucure de binecuvantarile acestei metode.
 
Procesele ThetaHealing nu sunt specifice in functie de varsta, rasa, culoare a pielii, convingeri, religie sau sex.
 
ThetaHealing este un ghid care va ajuta sa va bucurati de succes, fericire si implinire. Cum puteti accesa acest ghid ? Foarte simplu, si anume:
  • participand la cursurile ThetaHealing si astfel veti invata sa accesati singuri Energia Creatoare a Tot Ceea Ce Exista 
  • programand o sesiune ThetaHealing cu un practicant ThetaHealing care va cere Energiei Creatoare a Tot Ceea Ce Exista ceea ce doriti sa vi se implineasca , spre binele suprem al fiecaruia.
ThetaHealing  foloseşte aplicarea practică a fizicii cuantice prin conectarea cu Energia Creatoare a Tot Ceea Ce Exista.
 
ThetaHealing :
  • este o cale rapidă şi specifică de a intra în „Starea Theta” şi în al şaptelea plan al existenţei.
  • ne permite să mărim emisia de unde theta a creierului nostru pentru a obţine o stare creatoare superioară, deosebit de potrivită pentru a face schimbările necesare în sistemul nostru de gândire la nivel profund.
  • este o metoda prin care putem atinge “Starea Theta” în 30 de secunde, stare care  poate fi atinsă în mod normal după mai multe ore de meditaţie. 
  •  ne permite sa ne putem conecta la sursa Energiei Creatoare a Tot Ceea Ce Exista , pentru a ne vindeca, a schimba şi a îmbunătăţi radical viaţa noastră şi vieţile altora.
Suntem ceea ce gândim. Tot ce se întâmplă în noi şi în jurul nostru este propria noastră creaţie. Suntem un magnet natural care atrage evenimente, oameni şi situaţii ce sunt compatibile cu frecvenţa vibratorie şi cu nivelul nostru de energie. Dacă vrem să ne schimbăm experienţele, trebuie mai întâi să ne schimbăm convingerile. 
De cele mai multe ori, noi suntem conştienţi doar de o parte din gândurile noastre. Ceea ce ni se pare că credem, nu corespunde, în multe cazuri, gândurilor noastre inconştiente.
Adesea avem şi proiectăm convingeri de care suntem complet inconştienţi (“Nu sunt vrednic(ă) de iubire”, “Sunt incapabil(ă)”, “Nu merit bucuria”). Aceste gânduri pot veni din copilărie, din experienţele unor vieţi trecute, la nivelul genetic sau al sufletului ori la nivelul conştiinţei colective. Aceste convingeri ne pot guverna viaţa !
Folosind tehnicile ThetaHealing, este posibil să identificăm, să înlăturăm şi să înlocuim aceste convingeri la toate nivelurile : de Bază, Genetic, Istoric şi al Sufletului.
Cea mai profundă descoperire ThetaHealing este că poate fi predată altora cu uşurinţă. Mii de oameni învaţă tehnica ThetaHealing  şi îşi schimbă nu doar vieţile lor, ci şi vieţile altora.
Aflati mai multe despre ThetaHealing chiar de la  Vianna Stibal- Fondatoarea ThetaHealing  aici.
 
 
 
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: