Ti s-a intamplat sa fii foarte suparata si necajita din cauza unei persoane sau a unei intamplari? Ce ai facut atunci?

Multe persoane suna o prietena sa ii povesteasca. Daca faci parte din aceasta categorie, atunci cand povestesti necazul tau ii faci un mare rau prietenei tale si TIE.

De ce? Sa iti explic ce se intampla la nivel energetic. Tu povestesti despre supararea ta si dai putere acelei persoane, acelui eveniment, pui energie acolo. Te duci pe o frecventa vibrationala joasa, care nici tie nu iti place, si inca ceva foarte important: vei continua sa atragi acest gen de experiente din partea aceleiasi persoane sau de la alte persoane.

Iti doresti sa schimbi modul in care reactionezi la astfel de situatii?  Te invit sa citesti articolul  pe care l-am scris pentru  revista Sufletul Femeii.

Si daca nu te-ai inscris inca in programul online GRATUIT, Reinventare Feminina, mergi la acest link. Vei gasi multe cadouri pentru sufletul tau.

Potentialul oricareia dintre noi, femeile, este nelimitat si odata aflata in armonie si echilibru cu cea care esti cu adevarat, „minunile” se intampla. Sufletul femeii cauta in fiecare moment drumul spre claritate, autenticitate, iubire de sine. Suntem oare pregatite sa auzim glasul sufletului in fiecare etapa a vietii noastre? Sau daca auzim ce ne sopteste sufletul, gasim intotdeauna resursele sa ne urmam intuitia? Impreuna vom reusi sa ne abandonam in cea mai pura energie din Univers: Iubirea neconditionata si sa accesam energia sentimentelor pure pentru desavarsirea Sufletului nostru.

Marcela Mantz

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: