*gandul zilei* (12)

15 august 2012

Cele cinci legi ale aurului

  1. Aurul se revarsa cu darnicie asupra celui care pune deoparte nu mai putin de o zecime din castigul sau pentru a crea o avere considerabila nu numai pentru viitorul sau, dar si pentru cel al familiei sale.
  2. Aurul lucreaza cu sarg in folosul stapanului sau intelept, care stie cum sa-l administreze intr-un mod profitabil, astfel incat acesta se inmulteste precum se inmultesc animalele pe campii.
  3. Aurul cere protectia unui stapan prevazator care il investeste numai sub stricta supraveghere a unor oameni intelepti, ce stiu cum sa il administreze.
  4. Aurul zboara printre degetele celui care il investeste in afaceri sau in obiective cu care nu este prea bine familiarizat sau care nu se bucura de aprobarea inteleptilor in acest domeniu.
  5. Aurul fuge din calea celui care urmeaza sfaturile inselatoare ale escrocilor si sarlatanilor sau din calea celui care il investeste in dorinte nechibzuite si aventuroase.

Fragment din cartea  Cel mai bogat om din Babilon

Autor George S. Clason

Cartea poate fi comandata aici.

Programul individual  Manifestare si Abundenta te ajuta sa te reconectezi la fluxul abundentei din viata ta prin eliminarea convingerilor limitative,  implementare de sentimente specifice si manifestare.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: