*gandul zilei* (8)

11 august 2012

„Viata este evolutie. Evolutia nu este ceva ce se intampla „in afara noastra” – in pasii mileniilor. Evolutia este acum si aici, are loc in fiecare secunda. Nu suntem doar parte a evolutiei, noi suntem evolutia. Nu suntem spectatori, noi suntem actorii.

Din acest motiv exista legea schimbarii, legea despre cum sa evoluam. Si anume: „Schimbarea este singura constanta. Suntem mereu in schimbare si traim prin schimbare. Tot ce este poate fi schimbat, si ceea ce este trebuie sa fie. Schimbarea are loc intr-un acord triplu format din a pastra, a elibera, a innoi.”

Realitatea este pregatita sa primeasca orice forma si viata asteapta doar instructiunile. „Arta de a-ti schimba viata” este doar o instructiune. Transformarea se petrece – este asemenea unui râu care curge lin. Nici un peste nu se poate decide sa existe in afara râului sau nu ar putea sa schimbe traiectoria acestuia, sa-l aduca in starea statica sau nu poate lua parte la cursul lui. Râul este elementul sau. Fara el, fara curentii de apa, fara a inota, pestele nu poate exista.

Schimbarea este elementul nostru comun. Daca ne opunem schimbarii, râul energiilor vietii ramane ascuns, blocat, provoaca probleme, crize, boli si greutati.   In timp ce ne aflam in schimbare, asemenea pestelui din apa, noi cream transformarea.”

Fragment din cartea : Legile spiritului – A cunoaste, a intelege, a invata

Autor : Kurt Tepperwein

Cartea o puteti achizitiona de aici.

Anunțuri

Comments on: "*gandul zilei* (8)" (4)

  1. Nora Gheorghiu said:

    Schimbarea provoaca frica….oare putem invinge aceasta frica ,frica de necunoscut?

  2. Buna ,Marcela…am uitat sa mai argumentez ceva la comentariul ce l-am postat pe facebook….uneori suntem nevoiti de a nu putea lasa aceasta schimbare sa-si urmeze cursul…pot fii din cauza unor mijloace ,persoane etc…care pot detemina stationarea acestei schimbari…Si te intreb:ce vom face atunci,in asemenea situatii?O duminica placuta iti doresc,alaturi de cei dragi…Angela

    • Veronica, daca ai facut tot posibilul sa elimini ce te impiedica sa urmezi cursul schimbarii si nu ti-a iesit se poate sa nu fie inca timpul divin pentru tine sa faci acea schimbare. Poate acele persoane iti sunt trimise de Univers pentru a te atentiona ca ce iti doresti nu este spre binele tau suprem. O duminica asa cum iti doresti.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: